SM Studio Nieuwegein / Utrecht

Sessies met Meesteres Tess

 AANBIEDING MEI MAAND !!

                                                                                             1 uur spel van 180 euro nu maar 150 euro, 1 uur van 200 euro nu maar 175 euro en 1 uur 225 euro nu 200 euro. Deze aanbieding geldt alleen voor 1 uur spel. Ik wil veel van mijn slaven de kans geven van deze geweldige aanbieding te mogen genieten.Afspreken voor deze aanbieding moet minimaal 2 dagen voor jouw sessie !! Anders gelden de normale prijzen.

                                                                                     

Ben je een nieuwe slaaf en wil je ook een aanbieding stuur Mij dan een email met je fantasie.  Als Ik een click met je heb zal Ik je een persoonlijke aanbieding sturen. Afspreken voor deze aanbieding moet minimaal 2 dagen voor jouw sessie !! Anders gelden de normale prijzen.

                                                                                             Ik ontvang slaven bij Dynamite Privé in Nieuwegein. Zeer centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met de auto op nog geen 2 min van de snelweg A-12 of 5 min van de snelwegen A-2 en A-27, pal op de grens van Utrecht en Nieuwegein. Met voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

SM Kamers Nieuwegein

In SM studio Utrecht kan Ik slaven ontvangen in 3 sfeervolle SM kamers met mooie SM meubels, spiegels en mijn eigen zeer uitgebreide SM attributen.

Kleding

Aangezien Ik heel veel kleding en Sm attributen heb neem Ik op verzoek uit mijn grote collectie dingen voor mijn slaven mee. Hoe eerder je afspreekt hoe meer kans dat Ik nog tijd voor je heb.

Afspreken met Mrs. Tess

Maak altijd tijdig een afspraak, aangezien het meestal zo weer vol is. Ik ben niet aanwezig als ik geen afspraken heb, dus last minute boeken zit er over het algemeen niet in. Natuurlijk zijn koppels ook van harte welkom voor een SM sessie.

Verzoekjes

Wil je graag dat speciale speeltje of outfit in jouw sessie, mail Mij dan tijdig je verzoek, dan kan Ik het eventueel van thuis meenemen.

Mistress Tess Mrs. Tess

Je kunt NIET via de gastvrouw of telefoonnummer van Dynamite Privé afspraken maken of informatie inwinnen. Ik huur zelf de SM kamer en beheer mijn eigen speelagenda.

Dame extra

Voor hele erotische sessies met bv. intiem kan er een dame meespelen.
30 min. vanaf € 80,- en 1 uur vanaf. € 150,-.

Er werken veel goede dames bij Dynamite Privé kies er gerust een via de site uit.
De dames kunnen de hele sessie of een gedeelte van de sessie meespelen.

FILMS

Kijk mijn films en kijk mee als ik met mijn prive slaven speel.

Ik kan ook soft spelen en rustig opbouwen met beginners,

maar mijn film slaven zijn zeer ervaren en daarom zijn mijn clips best extreem.

SM STUDIO UTRECHT

Kamer rood

SM STUDIO UTRECHT

Kamer goud