SM Studio Nieuwegein / Utrecht

Sessies met Meesteres Tess

 

 

 

 

 

 

Ik ontvang slaven bij Dynamite Privé in

Nieuwegein. Zeer centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met de auto op nog geen 2 min van de snelweg A-12 of 5 min van de snelwegen A-2 en A-27, pal op de grens van Utrecht en Nieuwegein. Met voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Maandag en dinsdag van 12 tot 22 uur en zaterdag 12 tot 24 uur.

SM Kamers Nieuwegein

In SM studio Utrecht kan Ik slaven ontvangen in 3 sfeervolle SM kamers met mooie SM meubels, spiegels en mijn eigen zeer uitgebreide SM attributen.

Kleding

Aangezien Ik heel veel kleding en Sm attributen heb neem Ik op verzoek uit mijn grote collectie dingen voor mijn slaven mee. Hoe eerder je afspreekt hoe meer kans dat Ik nog tijd voor je heb.

Afspreken met Mrs. Tess

Maak altijd tijdig een afspraak, aangezien het meestal zo weer vol is. Ik ben niet aanwezig als ik geen afspraken heb, dus last minute boeken zit er over het algemeen niet in. Afspreken minimaal 1 dag voor jouw sessie.

Verzoekjes

Wil je graag dat speciale speeltje of outfit in jouw sessie, mail Mij dan tijdig je verzoek, dan kan Ik het eventueel van thuis meenemen.

Meesteres Tess SM Niewegein

Je kunt NIET via de gastvrouw of telefoonnummer van Dynamite Privé afspraken maken of informatie inwinnen. Ik huur zelf de SM kamer en beheer mijn eigen speelagenda.

Dame extra

Voor hele erotische sessies met bv. intiem kan er een dame meespelen.
30 min. vanaf € 100,- en 1 uur vanaf. € 175,-.

Er werken veel goede dames bij Dynamite Privé kies er gerust een via de site uit.
De dames kunnen de hele sessie of een gedeelte van de sessie meespelen.

SM STUDIO UTRECHT

Kamer rood

SM STUDIO UTRECHT

Kamer goud