SM Studio Amersfoort

Sessies met Meesteres Tess

AANBIEDING MEI MAAND !!

1 uur spel van 180 euro nu maar 150 euro, 1 uur van 200 euro nu maar 175 euro en 1 uur 225 euro nu 200 euro. Deze aanbieding geldt alleen voor 1 uur spel. Ik wil veel van mijn slaven de kans geven van deze geweldige aanbieding te mogen genieten. Afspreken voor deze aanbieding moet minimaal 2 dagen voor jouw sessie !! Anders gelden de normale prijzen.

Ben je een nieuwe slaaf en wil je ook een aanbieding stuur Mij dan een email met je fantasie.  Als Ik een click met je heb zal Ik je een persoonlijke aanbieding sturen. Afspreken voor deze aanbieding moet minimaal 2 dagen voor jouw sessie !! Anders gelden de normale prijzen.

Bij Amersfoort Prive ontvang ik op vrijdagen slaven. Vlak bij de snelweg A1 en de A28 ligt deze nieuwe SM ruimte.

SM KAMERS AMERSFOORT

In deze SM ruimte kan Ik slaven ontvangen in 1 sfeervolle SM kamer met mooie SM meubels, spiegels en mijn eigen zeer uitgebreide SM attributen.

KLEDING

Aangezien Ik heel veel kleding en Sm attributen heb neem Ik op verzoek uit mijn grote collectie dingen voor mijn slaven mee. Hoe eerder je afspreekt hoe meer kans dat Ik nog tijd voor je heb.

AFSPREKEN MET MRS. TESS

Maak altijd tijdig een afspraak, aangezien het meestal zo weer vol is. Ik ben niet aanwezig als ik geen afspraken heb, dus last minute boeken zit er over het algemeen niet in. Natuurlijk zijn koppels ook van harte welkom voor een SM sessie.

VERZOEKJES

Wil je graag dat speciale speeltje of outfit in jouw sessie, mail Mij dan tijdig je verzoek, dan kan Ik het eventueel van thuis meenemen.

SM Amersfoort
sm kamer amersfoort
Domina Tess<br />
Meesteres Tess