In SM studio Amersfoort kan Ik slaven ontvangen op 2 sfeervolle SM kamers met mooie SM meubels, spiegels en mijn eigen zeer uitgebreide SM atributen. Aangezien Ik heel veel kleding en Sm atributen heb neem Ik op verzoek uit mijn grote collectie dingen voor mijn slaven mee. GRATIS parkeren voor de deur en een ingang uit het zicht van de omgeving om zo je privacy te beschermen. AIRCO’S AANWEZIG OP DE SM KAMERS. Ik speel op maandagen, dinsdagen en donderdagen dus hoe eerder je afspreek hoe meer kans dat Ik nog tijd voor je heb. Dit kan alleen via whats-app of sms, dus niet bellen. Als Ik speel kan Ik de telefoon toch niet aannemen. Hoe eerder je boekt hoe beter.

VAKANTIE

Donderdag 24 Augustus Amersfoort

Maandag 28 Augustus Amersfoort
Dinsdag   29 Augustus Amersfoort

Donderdag 7 September Amersfoort

Maandag 11 September Amersfoort
Dinsdag   12 September Amersfoort

Deze 2 SM kamers zijn gelegen in House of Dreams. Je kunt als gast buiten zicht van andere bezoekers binnen komen en je wordt ontvangen door de gastvrouw of door Mij persoonlijk als je dit liever hebt.

Je kunt NIET via de gastvrouw of telefoonnummer van House of Dreams afspraken maken of informatie inwinnen. Ik huur zelf de SM kamer en beheer mijn eigen speelagenda.

 

Maak altijd tijdig een afspraak aangezien het altijd zo weer vol is.

Wil je graag dat speciale speeltje of outfit in jouw sessie in de studio, mail Mij dan tijdig wanneer je Mij komt dienen dan neem Ik het mee..
Meestal heb Ik op dinsdagen om 13.30 tot 14.30 een slaaf aanwezig voor een geil samenspel ,cockold of je mag opgesloten meekijken....
Op afspraak kan er ook een slavin aanwezig zijn.
Natuurlijk zijn koppels ook vanharte welkom voor een SM sessie.

 

PRIJS IS 200 EURO PER UUR (VOOR EXTREMERE SESSIES KAN EEN TOESLAG GELDEN)

 

SM Studio Amersfoort
Soesterweg 271 
3812 AH Amersfoort
 Mob.tel. +31 (0)6 1968 7373 voor Whats-app / SMS
Je kan me niet bellen.
email : tess4sm@yahoo.com

Gallery

Love Me, obey Me and give Me pleasure !

Ik kan van soft tot hard spelen.

Ik hou van spanning en erotiek

Ik hou van afwisseling

Ik ben gek op fetish kleding zoals latex, leer,laarzen, korsetten en pumps.